2013-04-16 09:51:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - pozitív változások jönnek

Napi horoszkóp április 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma is úgy vág az esze, mint a borotva. Ezt nemcsak a saját hasznára kamatoztathatja ma, de mások problémáit is egyszerre és tisztán átlátja. Ráadásul ma a tanácsait sem hiába osztogatja. És ennél még valami többet is tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pozitív változásokon megy át az élete, ám ön csak elégedetlenkedik. Hiába látja a jó irányt, valami többre vágyik, nem érzi közvetlenül a jót. Ehhez azonban egyfajta gátszakadásra lenne szükség. Nagy erőket kell aktivizálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Változtatni akar, vagy elkezdeni valamit, esetleg újrakezdeni. A mai nap jó alkalom erre, de ehhez nem elég elméleti síkokon működnie. A tettek mezejére kell lépnie: telefon, vagy személyes találkozás formájában. Este sportoljon!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Öntől szokatlan módon közlékennyé és barátkozóvá válik a mai napon. Ezzel jó alkalmat teremt valakinek, aki önhöz hasonlóan bátortalan volt eddig, de nagyon szeretett volna már régóta a közelébe férkőzni. A mai nap mesés lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán lomtalanítás van a környékén, de mindenképp a felesleges dolgoktól való megszabadulásról szól ez a nap. Rengeteg felesleges dolgot halmozott fel az otthonában, amiktől most módja van megszabadulni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egyszerre ön sem ülhet meg két lovat, hiszen csak egy feneke van. Előbb-utóbb döntenie kell, mit, vagy kit is választ. Lehet, hogy szerelmi ügyben, de lehet, hogy munkában kell választania. Lassan érlelődik önben a válasz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Családi, vagy ingatlannal kapcsolatos ügyintézésre kiváló lehet a mai nap. Sokáig halogatott bizonyos fontos intéznivalókat, azonban ezt már nem teheti meg a végtelenségig. Ma barátságos ügyintézőkkel hozhatja össze a sorsa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Tanulásra, új dolgok megismerésére, ismeretei bővítésére keresve sem találhatna a mainál jobb napot. Kedve támadhat egy tanfolyamra beiratkozni, vagy egy tanulságos könyvet beszerezni, elolvasni. Ne sajnáljon több pénzt áldozni a tudásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a szokottnál is megértőbb, empatikusabb a munkatársaival szemben. Ne csodálkozzon, ha ezért hirtelen rajongótábora lesz a környezetében. Ez hasznára válhat, mert a közeljövőben szüksége lehet a támogatásukra. Közszereplővé kell válnia.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a szokottnál is türelmetlenebb lehet. Elégedetlen valamivel, vagy valakivel, miközben be kell látnia, hogy épp azzal elégedetlen, amire a közelmúltban vágyott. Hja, az éremnek két oldala van. De azért az még nagyon is egy érem.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Fejfájásra ébredhet, ami keservessé teheti a reggelt. Ám, mielőtt a pirulákhoz nyúlna, gondolkozzon el az okokon is. Talán csak több folyadékot kellene innia. Esetleg egy kis mozgással is megszabadulhat a fájdalomtól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Minden, amibe a mai napon belekezd, lassan halad, ámde annál biztosabb lehet az eredményében. Igaz lehet ez a munkájára, egy új ismeretségre, vagy a főztjére. Utóbbival a kedvesét is maximálisan elbájolhatja. A szerelem várja.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: